Vrouwen kijken op een andere manier naar auto’s dan mannen. Waar het bij mannen vaak om de technologie en snelheid van een auto gaat, kijken vrouwen meer naar comfort en een modieuze uitstraling. Benieuwd naar wat tegenwoordig de meest populaire auto’s onder vrouwen zijn? Wij zetten de drie leukste wagens voor dames hier voor je op een rij. Pro tip: ben jij van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Kies dan gelijk een all risk autoverzekering.

1. Mini Cooper

De Mini Cooper is al jaren een razend populaire auto onder vrouwen. Dat is ook niet zo vreemd, want deze compacte stadsauto rijdt erg comfortabel, is voorzien van de nieuwste technologie en is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Daarbij kun je de Mini Cooper helemaal naar jouw eigen wensen stylen. Behalve de kleur van de lak kun je eveneens de kleur en print van het dak en het interieur bepalen. Zo creëer je een auto die helemaal is afgestemd op jouw signature look!

 

Vergeet niet dat een passende autoverzekering afsluiten essentieel is wanneer jij een nieuwe wagen koopt. Op die manier kun je direct met een gerust gevoel de weg opgaan. Een allriskverzekering is het slimst wanneer jij een nieuwe auto koopt. Deze verzekering geeft je de hoogste dekking. Check de polisvoorwaarden van jouw verzekeraar, zodat je zeker weet dat jij de juiste autoverzekering voor jouw auto afsluit.

2. Fiat 500

De Fiat 500 is dankzij zijn modieuze uiterlijk een veelgekozen auto onder vrouwelijke automobilisten. Deze leuke wagen heeft een klassiek retro-interieur, een zuinige motor en is door zijn compacte formaat een populaire stadsauto. Je bent erg mobiel in deze wagen, wat heel handig is wanneer je door kleine straatjes moet rijden of wanneer er weinig parkeerruimte is. Ondanks zijn compacte formaat is de Fiat 500 vanbinnen behoorlijk ruim: er kunnen vier volwassenen in. Daardoor is het niet alleen een perfecte wagen voor in de stad, maar ook ideaal voor een gezellige roadtrip.

3. Peugeot 308

De flitsende Peugeot 308 heeft niet voor niets de titel “Women’s World Car of the Year 2022” gewonnen. Het moderne ontwerp, de geavanceerde technologie en het hoge rijcomfort dragen daar allemaal aan bij. De Peugeot 308 rijdt heerlijk stil en zuinig, waardoor het eveneens een goede keuze voor jouw portemonnee is. Daarnaast zorgt het aanbod van zowel elektrische als verbrandingsmotoren voor deze wagen ervoor dat je ook nog eens een milieuvriendelijke keuze maakt door in deze leuke wagen te rijden. Win-win dus!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen